Снимка pexels.comТайландски полицаи намериха мъртвото тяло на туристка от Германия на

...
Снимка pexels.comТайландски полицаи намериха мъртвото тяло на туристка от Германия на
Коментари Харесай

Германка отиде да се попече на плажа в Тайланд, но само няколко дни по-късно ...

Снимка pexels.com

Тайландски служители на реда откриха мъртвото тяло на туристка от Германия на плажа на остров Ко Сичанг. Жената била убита по изключително нечовечен метод от локален гражданин, който след това се оказало, че търгува с дрога.

``
реклама

Известно е, че дамата пристигнала в Тайланд на отмора напълно скоро преди ужасяващата покруса.  Туристката избрала да почива в провинция Чонбури и съвсем цялото време прекарвала на плажа. 

Една вечер тя срещвала 24-годишен локален гражданин. Младият мъж незабавно схванал, че дамата разполага със средства и се опитал да се сближи с нея. Тя обаче не отвърнала на ухажването му. Ето за какво той я причакал в една от алеите и я умъртвил от пердах. 

Полицията доста бързо стигнала до килъра. Освен че направил цялостни признания още при ареста си, той признал и че се занимава с търговия на опиати. 

В момента тялото на убитата туристка е в института по правосъдна медицина в Банкок, съобщава Дни.ру.

Превод " Петел "

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР